ANAAL TOYS
shop nu met 15% korting

Bekijk onze laatste recensies

Anaalplug Fanny Hill's

Mark04-04-2020

Voelt goed en zeer intens zodra hij is opgeblazen en de vibratie aangaat. Het rubber is makkelijk schoon te maken, maar je moet wel goed opletten met vocht aan de achterkant, want hij is niet waterdicht.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Flexibele Kuisheidskooi - Transparant

Mark04-04-2020

Dit is mij de eerste keer dat ik een kuisheidskooi heb geprobeerd en het geeft toch wel een aparte ervaring. Hij voelt redelijk comfortabel aan, ook na langere tijd.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Cockring Met Dubbel Design

Mark04-04-2020

Voldoende elastisch om om te doen, maar toch strak genoeg. Voelt goed en comfortabel genoeg voor langere tijd.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Siliconen Buttplug Met Diamant - Roze

Tevreden klant04-04-2020

Fijn materiaal, niet zo koud als die metalen gevallen. Je kan ze ook altijd terugvinden in t donker, zo felgekleurd zijn ze.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Zwart leren handboeien

Anoniempje04-04-2020

Soms wat lastig aantrekken. Verder een erg degelijk product. Voelt stevig aan, past altijd. Prima prijs-kwaliteitverhouding

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Tenga Cool - Deep Throat CUP

Misterymaster 03-04-2020

It’s an amazing product. I don’t really know what it lacks of it’s just good

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Libido Performa Erectiepillen - 5 Stuks

SpaarneBear02-04-2020

Voldeed aan alle eisen...en veel plezier gehad

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml

Leo02-04-2020

Vraagje Kan dit ook vaginaal worden gebruikt

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Parachute Ballstretcher

adrimarc01-04-2020

goede producten en zeer snelle en correcte afhandeling. zeker bedankt,

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Roze G-spot vibrator

Theyo31-03-2020

In samenwerking met een but plug is dit super speelgoed

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Diamond Plug Medium - Roze

Theyo31-03-2020

In eerste instantie was mijn vrouw niet zo happig. Maar tijdens het voorspel, terwijl ik haar zacht aan het beffen was bracht ik de plug in. Hetgeen volgde had ze zelf niet verwacht :-) Super ervaring

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

High Maintenance Catsuit

Theyo31-03-2020

lekker sexy

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

EasyGlide Waterbasis Glijmiddel 500 ML

Hatsjoe31-03-2020

Top product, Handig in gebruik en plakt amper!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Leg & Bum Support Over The Door Swing

Hatsjoe31-03-2020

Gemaakt voor gigantische deurspleten als je die niet hebt....

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Blue Mellow Erectiepillen

Bobber31-03-2020

Het medicijn heeft nog niet geholpen.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Pussy Sucker

Martin30-03-2020

Zeer goed product. Vriendin en ik zijn er erg blij mee was de eerste keer een wat vreemde ervaring om die schaamlippen zo te zien en te voelen maar na enkele seconden zeer heftige sex gehad samen. Na de eerste keer zal het product zeker vaker gebruikt worden. Wij zijn zeer tevreden.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Vlinder klemmen

Martin30-03-2020

Leuk product voldoet aan onze eisen en geeft bij een sexy lingerie setje net even dat extra wat het compleet maakt moet je wel opengewerkte BH gebruiken.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

G-Spot en Clitoris Vibrator - Paars

mogan30-03-2020

Zeer tevreden over het apparaat zorg wel dat je de juiste batterijen in huis hebt

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Durex Pleasure Ring

Zucchero29-03-2020

Het is makkelijk aan te brengen, het gaf een aangenaam gevoel, we zouden het zeker nog gebruiken, maar het moest wel uit om klaar te kunnen komen.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Stimulerende Gel - Mint

Zucchero29-03-2020

Deze gel geeft een aangenaam zinderend prikkelend gevoel. Zeker een aanrader.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Massagekaars Island Blossoms

Zucchero29-03-2020

Shunga had vroeger een veel betere Massagekaars. We vonden deze veel te plakkerig en vettig, de geur viel wel mee, maar deze zouden we niet meer kopen.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Intome Desinfecterende Handgel - 100ml

Chris29-03-2020

Cobeco Pharma handig flesje ontvangen, ziet er anders uit dan op foto maar zal zeker even doeltreffend zijn.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

EasyGlide Glijmiddel - 150 ml

peet28-03-2020

goed spul glijd lekker maar lijkt me logisch toch

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Latex Dildo Opblaasbaar

suckmydick28-03-2020

Mijn vrouw hiermee lekker verwend. Mocht van mij geautomatiseerd worden, maar fijn ding.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Under Mattress Restraint Set

Wim en Berta28-03-2020

Boeien zitten fijn. Zacht van binnen. Leuke spannende ervaring geweldig.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: